Natuurlijke wandbekleding

Bring back the nature! Met deze prachtige, natuurlijke wandbekleding haal je een stukje natuur in huis. Of je nu een echte natuurfanaat bent of niet, deze wandbekleding tovert elke ruimte om tot een echt pareltje. Van houten planken tot en met kokosnootschillen.

Deze wandbekleding zorgt voor een geheel nieuwe dimensie. Een muur van gerecycled hout voor een warme look of een wand die bestaat uit mozaïekstukjes van een kokosschaal voor een exotisch tintje. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt je muur er mee pimpen.

Boomschors, houtresten en kokosnootschalen worden verwerkt tot driedimensionale tegels. Tegels die je met al het gemak op de wand aan kunt brengen. Robuust doordat het niet geheel gladde tegels zijn en verfijnd door de afwerking. Deze wandbekleding maakt elke ruimte trendy.

Goed voor mens en milieu

De natuurlijke wandbekleding wordt met veel zorg en met de hand gemaakt. De producten komen rechtstreeks uit de natuur en worden verwerkt in mozaïektegels. De tegels zijn licht, makkelijk aan te brengen en waterdicht. Het is de ideale bekleding om een ruimte een sfeervolle uitstraling te geven. Van keuken en kantoor tot en met de slaapkamer. In de natuur komen mensen tot rust, dus waarom niet een beetje van die rust in je huis halen?

De tegels zijn milieuvriendelijk en worden op een verantwoorde manier gemaakt. Wit, bruin, natuurlijke tinten of grijs, welke kleur je ook wilt, wij hebben de perfecte natuurlijke wandbekleding.

Ook hier kunnen wij u helpen met de juiste keus en advies.