Dessin behang

Dessin behang: behang waar jij je persoonlijke stijl in terug kunt laten komen! Het assortiment is enorm. Er zit dus gegarandeerd iets bij naar jouw smaak. Je kunt kiezen voor prints zoals hout en zand. Zo creëer je een natuurlijke uitstraling. Ben je een heel uitgesproken en vrolijk persoon? Dan zijn kleurrijke, grafische prints of strepen misschien wel iets voor jou. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het welbekende bloemenpatroon.

Dessin behang kiezen

Heb je een prachtig dessin behang op het oog? Houd dan rekening met de ruimte die je wilt gaan bekleden. Met dessin behang kun je namelijk de atmosfeer en de ruimtelijke werking van een kamer beïnvloeden. Wil je dat de ruimte groter lijkt? Kies dan voor lichte kleuren. Donkere kleuren maken de ruimte juist kleiner en knusser. Dit is ideaal voor grote ruimtes die je wat meer gezelligheid wil geven.

Buiten de kleur moet er ook na worden gedacht over de print. Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger, terwijl deze door horizontale strepen langer of breder lijkt. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie accentueren. Heb je een groot behangpatroon op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kun je beter een behang met een kleiner patroon kiezen.

Wij helpen u graag bij u keuze met onze ruime ervaring.