Binnen schilderwerk

Diverse binnen schildertechnieken

Wij kunnen uw pand/woning traditioneel schilderen of sauzen met de hand en de roller, maar wij hebben ook ervaring met de modernste technieken zoals airless spuiten en latex spuiten. Samen met u bekijken we wat het beste past bij uw interieur en adviseren wij over de meest geschikte techniek voor het binnenschilderwerk.

Heeft u een oud pand/woning, dan is het wellicht nodig om de wanden of plafonds voor te bewerken of te behandelen met een vochtwerend middel. Heeft uw pand een klassiek interieur? Dan geeft u wellicht de voorkeur aan met de hand schilderen of behangen, of kiezen voor een wandafwerking met structuur. Modern interieur? Houdt u van een strakke, gladde afwerking, dan is latex spuiten of airless spuiten het meest geschikt.

Binnenschilderwerk van topkwaliteit

Zandvoort Allround Schilders en Afwerkingsbedrijf staat voor vakwerk en kwaliteit. En wij levert het binnenschilderwerk in perfecte staat op. Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit verf en schildersgereedschappen. En natuurlijk zorgen wij dat meubels en andere zaken in uw pand afgedekt worden. Na afloop van het schilderen ruimen wij alles keurig op en daarna kunt u weer jarenlang van een mooi interieur genieten.

Let op:: bij woningen ouder dan 2 jaar profiteert u van het lagere 9% BTW tarief.

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte ontvangen van ons. Neem dan contact met ons op dat kan via het contact formulier, per e-mail info@zandvoortschildersbedrijf.nl of telefonisch 06- 510.896.48